Digitale werkvormenwandeling? Wat is dat nou weer? 

Menig trainer kent het: je deelnemers/ cursisten willen graag ‘dingen doen’ op hun telefoon. Soms mag dat tijdens een training maar vaker moet de telefoon uit. De digitale werkvormenwandeling is door mij bedacht zodat ik als trainer ook digitale werkvormen op de telefoon kan inbrengen in de training. Echter, ik weet er niet zoveel en ben op zoek naar meer! Daarom organiseer ik bij voldoende aanmeldingen (minstens 5)   een ‘digitale werkvormenwandeling’ van 12 tot ongeveer 17 uur. Met lunch, wandeling en borrel.

Iedere deelnemer brengt een digitale werkvorm in die de andere deelnemers op hun telefoon kunnen doen. Je legt uit, laat zien, past toe en begeleidt de andere 5 deelnemers in de voor iedere deelnemer waarschijnlijk nieuwe werkvorm. Je stuurt de werkvorm die je wilt oefenen naar mij toe en ik zorg ervoor dat na de dag iedere deelnemer de werkvormen kan bekijken in de speciale ‘digitale werkvormendagwandeling dropbox’!

Waar is het?  

We beginnen met een heerlijke lunch op Buitengoed De Uylenburg in Delfgauw, van daaruit wandelen we het natuurgebied de ‘Bieslandse Bos’ in. Al wandelend en pratend leren we elkaar kennen en doen we de volgende digitale werkvorm. Na een paar uurtjes wandelen, afhankelijk van het weer en onze conditie, sluiten we af met een borrel en hapjes. Aan het einde van de middag heb je tenminste 6 nieuwe werkvormen in je zak!

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden dan mag je me mailen op info@vanleeuwentrainingencoaching.nl en dan stuur ik je de uitleg en een factuur. Kosten voor deze middag zijn € 48,50 inclusief lunch, borrel met hapjes en 6 werkvormen!

 

Gek op werkvormen maar niet op digitale? Kijk dan op deze pagina Oefendag werkvormen !