000_9047b-26

 

Mijn naam is Els van Leeuwen. Al sinds het jaar 2000 werk ik als supervisor, trainer en teamcoach voor diverse opdrachtgevers in de zorg, hulpverlening, onderwijs en uitvaartbranche. Medewerkers in deze branches zijn vaak bevlogen mensen die ‘er willen zijn’ voor de ander. En daarom ben ik er voor hen !

Kenmerkend voor mij en mijn aanpak is: doelgerichtheid, nuchterheid, empathie en de wens om datgene wat je bij mij leert ook daadwerkelijk in de praktijk kunt toepassen. Dat vind ik belangrijk want niets zo vervelend als in een zweverige workshop te zijn waar je als je weer buiten staat, denkt: ‘Waar ging het eigenlijk over’.

 

12661882_451872861679153_392806283247145929_n

 

Als je naar de foto hiernaast kijkt dan zie je dat je hier eigenlijk geen kant meer op kan! En dat is het moment dat ik voor wil zijn ! Mijn trainingen in bijvoorbeeld de thuiszorg zijn erop gericht om medewerkers ‘fit en gezond’ te houden door ze tijdig te laten ervaren dat hun klanten niet zomaar alles kunnen maken. Ik geef dan ook geregeld trainingen in het ‘omgaan met lastige klanten/ patiënten/ mantelzorgers/ collega’s’. Want bij uitstek hulpverleners laten nog al eens met zich sollen !

 

Alhoewel ik in Den Haag woon en in Voorburg mijn kantoor heb, reis ik geregeld het hele land door om trainingen te geven. Dat flexibele vertaal ik in de zin’ ik werk waar werk is’.  Dat betekent dat ik zowel overdag als ‘s avonds op pad kan zijn om klanten te bedienen. O.m. werk ik voor Nationale Vereniging De Zonnebloem als trainer voor de vrijwilligers.  De trainingen en workshops die ik namens De Zonnebloem geef zijn ondersteunend voor de vrijwilligers. Denk aan ‘omgaan met eenzaamheid’, ‘grenzen stellen, ook in dit werk!’, ‘introductiecursus voor startende vrijwilligers’ en ‘visie en missie van De Zonnebloem’ en dergelijke. Ook werk ik als docent voor de NCOI en geef trainingen en cursussen ‘supervisie, intervisie, teamcoaching, werkbegeleiding, professionele vaardigheden, veilig werken’. Deze modules geef ik aan HBO – studenten en ook dat doe ik met veel plezier. Dit zijn twee van de vele opdrachtgevers waar ik voor werk. 

Ook wil ik je attenderen op een belangrijk onderdeel van mijn bedrijf dat ik  SCHOOL TEGEN SCHELDEN  heb genoemd. Van daaruit  geef ik agressietrainingen/ intervisie na agressie of incidenten/ trainingen voor bedrijfsopvangers en houd ik mij bezig met ‘Pesten op de werkvloer’. Dit laatste project heet  AAN TAFEL  .